Húsvétra egy kis karácsony: egy szentendrei szépség több arca!

Húsvétra egy kis karácsony: egy szentendrei szépség több arca!

A karácsony táján készült hirdetési fotók mellett a tulajdonosok a kert többi arcát is örömmel megmutatják az érdeklődőknek. Emellett a beltérbe is bepillantást nyerhetünk egy szentendrei, szuper hát kapcsán. Kellemes ünnepeket!

 

A húsvét és karácsony jegyében kínált szentendrei házról

 

Szentendre Budapesthez közel eső részén, a Pannóniatelepen kínálunk eladásra egy 240 négyzetméteres családi házat, a hozzá tartozó 953 négyzetméteres telekkel. A szentendrei ingatlan a jelenlegi elosztása alapján egy kertre néző nappaliból, 6 db hálószobából, 3 fürdőszobából, konyhából, pincéből, teraszból, erkélyből és egyéb helyiségekből áll. A kert végén található egy másik épület is, amelyből igény esetén külön lakrészt lehet kialakítani. A ház igény esetén átalakítható, nagyon sok lehetőséget rejt magában. A szentendrei ingatlan külső szigetelést kapott és ablakai műanyag hőszigetelő nyílászárókra lettek cserélve. Fűtéséről gáz-cirkó gondoskodik, de két hangulatos, felújított cserépkályha is kialakításra került. A tető déli fekvésű, így akár napelemekkel is praktikus lehet felszerelni.

 

 

Külső terek és extrák

 

Az szentendrei ingatlan további adottsága egy nagyon jól átgondolt és kivitelezett parkosított kert, automata öntözőrendszerrel (ásott kútról), gyümölcsfákkal (alma, sárgabarack, kivi), tűzrakóhellyel, mozgásérzékelős lámpákkal, kerti sütögetővel, különböző dekor elemekkel díszítve.

A parkolás fedett kocsibeállóval megoldott, illetve a ház előtt is ingyen parkolhatnak a vendégek. Lokáció szempontjából az egyik legjobb környéken helyezkedik el, hiszen mind autóval, mind tömegközlekedéssel (HÉV, busz) innen lehet a leggyorsabban beérni a fővárosba. Pár perc sétára több nagyobb bolt is található (pl. Lidl, Interspar), így a bevásárlás céljából sem kell messzire utazni.

Ajánljuk olyan (akár több generációs) családok számára, akik otthont és nem házat keresnek és akiknek fontos a hangulatos, szép, családias környezet. A szentendrei turizmus miatt akár befektetésnek is ideális lehet.