Hol vannak már a Szomszédok szürke, pesti lakásai? Két meglepő panel…

Hol vannak már a Szomszédok szürke, pesti lakásai? Két meglepő panel…

A képek alapján meg nem mondaná az ember, hogy panellakást nézeget. A két ingatlan nyomokban sem hasonlít a magyar televíziózás első, nagyívű tv sorozatának helyszíneire. Ilyen királyi ágyakban talán a Mágenheim házaspár is boldogabb lett volna… Sok-sok fotó!

Ha szereted az egyedit. Fertődön kínálunk eladásra egy 55 nm első emeleti 2 szoba hallos, bútorozott panel lakás. Az egyedi családi otthon teljes felújításon esett át igazi egyéniséget adva ezzel a lakásnak. Egy bőrönddel is költözhető. 18.5Mft”

kislafold_08-03

kislafold_08-03a

További képek az eladó panellakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

delmagyar_08-03

Szegeden, a Pláza mellett eladó egyedi kialakítású, kihelyezett előteres, nappali+2 hálószobás, két erkélyes 75 négyzetméteres panellakás. A lakás jelenlegi kialakítás szerinti elrendezése: előtér, étkező, nappali+erkély, 2 db hálószoba +erkély, konyha, fürdőszoba, külön WC. A nappali és a hálószobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. Az egész lakásra jellemző a világos színek, igényes modern kialakítás és a kedvező elrendezés.

Ami külön egyedivé teszi az egyébként sem átlagos lakást, az hogy a nappaliból, valamint az egyik hálószobából is külön erkély nyílik, ezáltal növelve a lakás életterét.”

delmagyar_08-03b

További képek az eladó panellakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!