A napsárga a türkiz ellenfele a dizájn harcban! Jöjjenek egy 89 milliós, “lázadó” lakás képei

A napsárga a türkiz ellenfele a dizájn harcban! Jöjjenek egy 89 milliós, “lázadó” lakás képei

Ahogy már említettük, úgy fest, a türkiz szín az idei – és az elmúlt – év hazai, minimalista slágere. A most következő, 87 nm-es, a Közraktár utcában található lakásban ugyan felbukkan a kék, az árnyalat azonban eltér, ráadásul csak a sárgát hivatott kihangsúlyozni. Önnek bejönne egy ilyen atmoszférájú otthon?

Leírás

IX.kerület Közraktár utcában utcában, a Nagy Vásárcsarnok közelében, eladásra kínálunk egy 87 m2-es (tulajdoni lapon 78 m2), 3 szobás (2 háló + nappali), duplakomfortos, egyedien és PRÉMIUM minőségben felújított, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, EXKLUZÍV lakást!

Az ingatlan igényesen BERENDEZVE, egyedileg gyártott ÚJ bútorokkal, garanciális gépekkel, EXTRÁKKAL (házimozi, HD projektor, vetítővászon, hangszigetelés, egyedi fénytechnika, automata redőnyök, gépesített konyha) felszerelve várja új tulajdonosát.
Fűtése (gáz) cirkó, valamint padló- és falfűtés biztosítja a kívánt meleget.
A szobákban külön szabályozható klímaberendezés található, valamint falba süllyesztett biztonsági széf is kialakításra került. A ház rendezett, jó állapotú, a lakás az első emeleten található.

00c

Az ingatlan adatai

  • Ár: 89.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 87 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított

00a

00b

01

01a

02

03

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!