Hófehér álom Óbudán 119,9 millióért!

Hófehér álom Óbudán 119,9 millióért!

Az Óbudán kínált, 123 nm-es otthon jelenlegi lakói tudják, mitől döglik a légy. Ön bevinne plusz színt a varázslatos ingatlanba, vagy megtartaná a jelenlegi lakberendezési vonalat? Álmodozás a két ünnep között…

 

Az Óbudán kínált lakásról

 

“Figyelem!!! Kihagyhatatlan lehetőség, páratlan ajánlat a 3. kerületben az Árpád híd budai hídfőjénél, a Flórián tér mellett, Óbudán, a terület szívében, a Fő téren. Építészeti örökség találkozása a modern technológiával, ízlésesen és hozzáértően újragondolt belső tér.

Eladóvá vált egy Óbudán emelt, MŰEMLÉK társasház 1750-es évekbeli épületrészében egy frissen FELÚJÍTOTT dupla komfortos tágas amerikai konyhás nappali+4 hálószobás lakás, mely a bejárati ajtón függetlenül, a terasz ajtón keresztül a közös udvar felől is megközelíthető. Az ingatlan, mely a valóságban 126,46 nm, a hozzá tartozó tárolóval és fedett-nyitott előtérrel együtt 150,81 nm. A lakást egy építész házaspár saját részre teljeskörűen felújította és átalakította oly módon, hogy a későbbiekben igény esetén két külön lakásra lehessen szétválasztani. Így akár két generáció élhet egymás mellett. […]

Az Óbudán található ingatlan további bővítési lehetőséget rejt magában, mert a Társasház megszavazta, hogy a lakások tulajdonosai a lakásaik feletti tető területet megvásárolhatják, mely befolyó pénzből a Társasház a tetőszerkezet felújítását végzi el. A hirdetett lakás feletti tetőtér nevesített ára jelenleg 7MFt, így az új tulajdonos ezen összegért a lakást egy tetőtéri szinttel tovább növelheti. […]”

További részletek és fotók az Ódubán kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?