Hétvégi álom: egy nagymarosi tégla- és gerendaház egyben eladó!

Hétvégi álom: egy nagymarosi tégla- és gerendaház egyben eladó!

Kettőt egy áráért? Sőt, többet is, hiszen a páratlan kilátás, a nagy telek és még sok-sok finomság jár a most következő, 69,9 millióért kínált pest megyei ingatlanhoz! Egy lehetőség, több különböző hirdetés, még több kép és információ!

“Egy álom a valóságban! Élni a természetben, belterületen,kész luxus! És pár lépéssel a munkahelyeden lenni, ehhez mit szólnál? Elmesélem. […]Bármilyen sport tevékenységre jó lehet, jóga, kondi, spinning, kangoo, thaici, íjászat, falmászás, ping-pong, küzdő sportok ….
Meditatív,spirituális dolgokra,elvonulásokra…[…] A varázslattól csupán egy lépcsősor választ el!”

04a

05

05a

05b

“Eladó Nagymaros jól megközelíthető, központi részén egy hatalmas, 2800 nm-es belterületi telken álló 210 nm-es téglaház és nettó 52 nm gerendaház. A gerendaház helyiséglistája: előszoba, konyha, teraszkapcsolatos étkező-nappali, fürdőszoba. Tetőtérben: előtér és 2 szoba, melyből egyik loggiás. A 210 nm-es tégla épület átminősíthető lakóházzá, jelenleg műhelyként funkcionál. Egybefüggő nagy terei lehetőséget adnak Önnek arra, hogy az enteriőr kialakításánál szabadon szárnyalhasson fantáziája.
Az ingatlan fűtéséhez gáz bevezetve, gerendaházban radiátor- és padlófűtés is ki lett alakítva. A jelenleg is használatban lévő fűtésmódok: fatüzelésű kályha, cserépkályha, villanyradiátor, illetve hűtő-fűtő klíma. Bár az ingatlan panorámája lélegzetelállító, megközelíthetősége mégis páratlan : autóval aszfaltos, szinte teljesen sík úton; gyalog pedig a vasútállomástól 8 perc kényelmes sétányira.”

00

00a

01

01a

01b

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 262 nm
  • Telekterület: 2836 nm
  • Szobák száma: 8
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

02

02a

03

További részletek itt, itt és itt az ingatlanbazar.hu oldalán!