Ház Szentendrén 39,9 millióért? Úgy fest, akad!

Ház Szentendrén 39,9 millióért? Úgy fest, akad!

Nem a legnagyobb, nem a legmodernebb, nem a legtökéletesebb, de Szentendrén van. Ráadásul a fotók alapján csodás helyen. Az ilyen áron ritkaságnak számító ajánlatba mi azonnal beleszerettünk. És ön…?

 

 “Szentendrén, Boldogtanya városrészen, üdülőövezeti, 781 m2, lejtős építési telek eladó, 70 m2-es, könnyűszerkezetes hétvégi házzal. A nappalihoz egy 25 m2-es terasz kapcsolódik. Az ingatlan fűtését jelenleg elektromos üzemelésű cserépkályha biztosítja. Beépíthetőség max 10%, terepszint alatt max 15%, a beépítés módja: szabadon álló beépítés, épületmagasság max 4,5 m. Víz, villany telken belül. […]”

További részletek és fotók a Szentendrén kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?