Hat évig bérelték a lakást. Most új lakót keres a tulaj!

Hat évig bérelték a lakást. Most új lakót keres a tulaj!

Az ingatlanpiacon merőben ritka, hogy egy kiadó lakásban egy-két évnél tovább maradjon egy bérlő. Változik az élet, nő a család, új munkahely miatt új városrészbe akar költözni valaki. Szóval bőven van indok a váltásra. Ha egy helyen hat évig maradunk, akkor vagy szeretjük az állandóságot, vagy valamit nagyon tud a lakás. Egy tulajdonostól kiadó, terézvárosi otthon hirdetésében néztünk szét…

 

A hat évig bérelt lakásról, részletesen

 

“Egyszobás, első emeleti 44 m2-es jó állapotú lakás kiadó a Terézvárosban. Egy 25 m2-es galériás szoba, egy étkező konyhával és egy kis fürdőszoba káddal. A szoba az utcára néz, világos. Az utcai ablakok hangszigeteltek. […] A házban 14 lakás van, jó a viszony a szomszédokkal. A háznak kiváló közös képviselője van, neki köszönhető, hogy az utcai és az udvari homlokzat és a lépcsőház is felújított.

A ház közelében van kávézó és pizzázó is. A lakás bútorozott, hűtő és mosógép is van. A lakásban új elektromos vezetékek vannak és belső Internet hálózat is, amin 250-350 Mbit/s a letöltési sebesség. Mint tulajdonos bő hat évig laktam a lakásban, az utolsó bérlő is ennyi ideig lakott: jó itt lakni. A lakás bérleti díja 120 000 Ft havonta + költségek, kéthavi kauciót kérek. Egy évre szeretnék szerződni.”

További részletek és fotók a hat évig kiadott lakásról az  ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?