Habony után Vajnáné is a Palazzo Dorottyában!

Habony után Vajnáné is a Palazzo Dorottyában!

Mint korábban írtunk róla, úgy tűnik, Habony Árpád a belvárosi exkluzív Dorottya palotában telepszik le. Tegnapi hír, hogy Vajna Tímea is követi Habony urat a belváros egyik impozáns épületébe. És mi a helyzet velünk? A lehetőség továbbra is adott, hogy beköltözzünk melléjük az egyik lakásba!

Van ugyebár egy kisebb, olcsóbb, 51 nm-es, 2 szobás lehetőség havi 310.450 Ft-ért, amelyben a közös költség további 38.600 Ft, ezért azonban bárki “igénybe veheti a fitnesztermet, tartalmazza a portaszolgálat, járőrszolgálat költségeit, a szokásos házfenntartási költségeket, a fűtés, vízfelmelegítés költségeit, természetesen a mennyezeti fűtő-hűtő rendszer használata emeli ennek mértékét”. Ezen az összegen felül pedig már tényleg csak a villanyfogyasztást kell kifizetni. Figyelem, 2 havi kaució szükséges!

dor

dor1

A drágább, cserébe 78 nm-es, “2 szobás, minden igényt kielégítő, nagypolgári életérzést adó, magas belmagasságú elegáns, világos otthon” ára már 498.000 Ft/hó. Ezért majdnem pont ugyanazt kapjuk, mint kisebb társa esetében, csak itt dohányozni sem lehet. Cserébe tény, hogy többet ad “elegáns életérzés” témakörben.

Most pedig már azt is tudjuk, az épület aljában nyíló gyémánt profilú boltot Vajna Tímea vezeti majd. Hiába, ki a sarki zöldségest, ki a házban dolgozó gyémántost ismeri…