Ha esküvői ruhaszalont venne, az is van Budapesten!

Ha esküvői ruhaszalont venne, az is van Budapesten!

Nem is akárhol, hanem a Logodi utcában. Persze a vétel nem kötelezi az új tulajt az esküvői ruhaszalon fennatrtására, de tény, a bérlő maradna. Lessen be velünk egy, a menyasszonyok szentélyének számító, eladó lakásba!

Esküvői ruhaszalon és potenciális otthon – részletek

 

“Vár mellett, a Logodi utcában eladó egy jó állapotú, tágas, napfényes négyszobás lakás rendezett házban. A lakást jelenleg egy biztos, stabil bérlő használja (mint esküvői ruhaszalon showroomként), aki az új tulajdonosától továbbra is szívesen bérelné az ingatlant.

Beosztása:

  • étkező-konyha-előtér
  • 1 nappali
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 1 wc
  • tároló helyiség
  • pince

3 nagy szoba a Logodi utcára nyílik 1. emelet magasságban, a bejárat ugyanakkor földszinti a tulajdoni lap szerint, az utca domborzati adottságai miatt. 1 kisebb szoba a Korlát lépcsőre néz. A konyha a belső udvar felé. Alaprajzi elrendezése nagypolgári, ugyanakkor a 4-ből 3 szoba külön bejárattal is megközelíthető, ami praktikus.

A jelenleg esküvői ruhaszalonként funcionáló lakásban új, igényes konyhabútor és minőségi (Viessmann) kazán lett beépítve. Új, egyedileg készített, az eredeti stílust és formát megtartó biztonsági bejárati ajtó készült. A szobákban minőségi, tradicionális parketta és redőny van. A kis fürdőszoba átlagos, zuhannyal és káddal van felszerelve.”

 

További fotók az eladó esküvői ruhaszalonként funcionáló lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?