Gödöllői kastély 149 millióért eladó!

Gödöllői kastély 149 millióért eladó!

A felújításra szoruló, gödöllői épületből még bármi lehet. Viszont fontos szem előtt tartani, hogy az ingatlan műemléki védettség alatt áll. Vajon ezért nem valósult még meg a kozmetikázás…?

 

A gödöllői kastélyról

“Budapest vonzáskörzetében,100 kilométeren belül található ez a gödöllői, felújítandó kastély 45 perc autóútra a Hősök terétől!!! 7445 nm telken, az egyedi műemléki védettségű, ma funkció nélkül, üresen álló, 50 szobás, műszakilag teljes felújítást igénylő 1500 nm-es ingatlan. A gödöllői ingatlan autópályán elérhető 40-50 percen belül.

Az épület műemlék, és a tulajdonos egy 27 + 4 szobás apartman Hotel funkcióju fejlesztéshez a jogerős építési engedélyt is beszerezte. Az épület ideális Hotel funkcióra, de elképzelhető még felhasználása idősek otthonaként, orvosi, egyéb rehabilitációs központként. Az ingatlan cég tulajdonban van. […]”

További részletek és fotók a gödöllői kastélyról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, gödöllői kastély ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?