A hét pesti ingatlana: igazi elegancia Erzsébetfalván

A hét pesti ingatlana: igazi elegancia Erzsébetfalván

85 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki a most következő, Erzsébetfalván kínált szépségre vágyik. A 93 nm-es, kertkapcsolatos lakás tulajdonképpen családi ház érzetét kelti. De az esetleges problémákkal közösen osztozhatunk a 4 lakásos társasház többi lakójával…

Az Erzsébet falván kínált szépségről

“Az ingatlan a XX. kerületi Erzsébetfalván csendes, szép családiházas zsákutcában, a központtól 5 percre, nyugodt környezetben található. A 2002-ben épült, 4 lakásos társasházban, frissen felújított magasföldszinti, lakberendező által berendezett, KLÍMÁS, hatalmas amerikai konyhás nappali + HÁROM hálószobás, fürdőszobás, 2 wc-s, 13,8 m2 madárcsicsergős teraszos, 192 m2 kertkapcsolatos, világos, riasztóval ellátott 93 m2-es lakás eladó, amely 2 beállós mélygarázzsal és egy hatalmas 11 m2 tárolóval is rendelkezik. Az Erzsébetfalván álló lakás azonnal költözhető, 1/1 tulajdonú, tehermentes!

A lakás kiváló adottságú. A harmonikus mindennapokhoz, legnagyobb előnye, hogy hatalmas tágas terek jellemzik. A nappaliból kertkapcsolatos nagy terasszal, valamint mindent elnyelő tárolóval és gyakorlatban 2 autó számára is használható garázsbeállóval. Az Erzsébetfalván épült ház közös terei is idén megújultak a közösség összefogása kapcsán. Itt nincs a közeljövőben felmerülő hibalista! Kisgyerekkel vagy nagy baráti társasággal a nappali végében lévő nyáron gyönyörűen zöldellő kert pedig hatalmas kincs! […]”

További fotók az Erzsébetfalván álló lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?