Már megint egy gardróbos, luxus lakás. Ezúttal Szegedről!

Már megint egy gardróbos, luxus lakás. Ezúttal Szegedről!

Luxus 112 nm-en, terasszal, elegáns, nem túl hivalkodó enteriőrrel, és ami talán a legfontosabb, Carrie Bradshaw számára is elegendő, tágas gardróbos szobával! Sok-sok fotó!

Gadrdóbos álomotthon – nem csak pestieknek!

 

Szeged-Felsőváros közkedvelt részén, a Tiszavirág Sportuszoda közvetlen közelében a Tisza Palotában 112 m2-es, nappali + 3 hálószobás luxus lakás eladó. Szeged Felsővároson a Tisza Palotában liftes ház legfelső emeletén, kínálom eladásra ezt az egyedi kialakítású nappali +3 hálószobás, nagy terasszal rendelkező, gardróbos téglalakást.

Helyiségei: Tágas amerikai konyhás nappali, előtér, 3 hálószoba, gardrób helyiség, fürdőszoba külön helyiségben toalett és egy körpanorámás 95 m2-es, terasz amely nagy zöldterülettel, ami minőségi holland pázsittal borított. A lakás tágas, a nap körbe süti, élhető terekkel rendelkezik.

A kellemes hőmérsékletet ház központi fűtés biztosítja radiátoros hőleadókkal, és a nappaliba egy Bioetanol kandalló emeli az otthon hangulatát. A nyári kellemes érzetet pedig inverteres klíma látja el. A lakás igen kedvező fenntartású éves rezsi elszámolás szerint az éves fűtési díj 89.138 Ft, meleg víz 19.911 Ft, hideg víz 1.764 Ft volt egy 4 tagú családnak. A konyha kimagaslóan felszerelt (Corian felületű konyhapult, étkezőasztal, beépített sütő, elektromos tűzhely, beépített mosógatógép, hűtőszekrény, az egész lakás felújítása során prémium anyagokat használtak még a foganytúk is Swarovski kristályból vannak.

Közlekedés kiváló, minden szolgáltató egység karnyújtásnyira elérhető! A parkolás az utcán ingyenes de a mélygarázsban parkoló hely bérelhető! Ajánlom családnak praktikus elosztása és mérete miatt. De elhelyezkedése miatt kiváló választás lehet befektetési célnak is!

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, gardróbos otthon ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?