A hét ingatlanja: 1 lakás, 4 apartman!

A hét ingatlanja: 1 lakás, 4 apartman!

Rövid és hosszútávú kiadásra szánt befektetés 193,2 millió forintért eladó. Négy apartman egy ingatlanban, privát fürdők és konyha sarkok, plusz egy személyzeti helyiség is bele foglaltatik az izgalmasan felújított lakásba!

Apartman kiadás vagy családi élet? – részletek

 

“Hosszú-és rövid távú kiadásra is alkalmas, 4 db luxus apartmant magában foglaló ingatlan eladó! Gellért tér közelében egy szecessziós, liftes épületben lévő 161nm-es, emeleti, 2 erkélyes, utcai nézetű ingatlant kínálok eladásra, amely új formájában, 4 db újonnan kialakított, teljesen felszerelt, exclusive módon berendezett gyönyörű apartmanná alakítva várja leendő tulajdonosát.

Az apartmanok méretüknél fogva ( 21nm, 23nm, 28nm, 34nm ) kiválóan alkalmasak hosszú távú kiadásra diákok és egyetemisták részére. A legnagyobb apartman két szobás és két erkélyes. Az igényes, rendkívül precízen megtervezett és elvégzett átalakítás során minőségi anyagok kerültek beépítésre. Az átlagon felüli, kivételes gondossággal és ízléssel berendezett, teljes körűen felszerelt lakrészek luxus körülményeket kínálva, igényesebb bérlőkört megcélozva, minden igényt kielégítenek. A fotók önmagukért beszélnek. A lakrészek mellett található még egy külön WC, egy háztartási helyiség mosási lehetőséggel és egy személyzeti szoba is.

Infrastruktúrája kiváló. Az iskolák, egyetemek, óvodák, üzletek, orvosi rendelők, gyógyszertárak, a piac , az Allee bevásárlóközpont mind-mind gyalogosan is elérhető távolságban vannak. Kikapcsolódásra nagyszerű helyszín a közelben lévő Feneketlen tó vagy a Dunapart az éttermeivel kávéházaival, ill. a világhírű Gellért Fürdő. Közlekedése kitünő, a villamos és buszmegálló az ingatlantól 50-100 méterre, a metrómegálló 200 méterre található. Befektetésnek is nagyszerű, jól kiadható, értékálló, apartmanokkal rendelkező ingatlan.”

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?