Ha földszint, akkor Káplár utca! Szuper “kertes” lakás a Széll Kálmán térnél!

Ha földszint, akkor Káplár utca! Szuper “kertes” lakás a Széll Kálmán térnél!

A hirdetés meglehetősen szűkszavú, de elnézve a fotókat, tulajdonképpen tényleg minden kiderül az eladó, Káplár utcai ingatlanról, ami miatt már emelnénk is a telefont. Egy 50 nm-es, egyedi hangulatú lakás Buda nyüzsgő, mégis nyugodt pontján!

Részletek a Káplár utcából!

 

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 54 900 000 Ft
  • Méret: 50 m2
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 2
  • Építés éve: 1940
  • Belmagasság: 400 cm
  • Emelet: földszint

“II.kerületben, Káplár utcában eladásra kínálunk, egy 50 nm-es, 1+2 szobás, saját kert kapcsolatos lakást. A lakás állapota, szépen és igényesen felújított.”

00

00a

00b

01

01b

02

03

03a

04

További képek, alaprajz és részletek a Káplár utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Földszint: pro és kontra a Káplár utca kapcsán elmélkedve

 

Nedvesség, kevesebb fény, betörésre való, nagyobb alkalmasság… Persze mindez csak akkor jut eszünkbe, ha negatívan állunk a dolgokhoz. Hiszen a földszinti életforma komoly előnyökkel is járhat! Elsősorban az akadálymentes otthonokat keresőknek, időseknek, babakocsisoknak és mozgásukban korlátozottaknak lehet fontos a lépcsőzés mentes elhelyezkedés.

De a kertkapcsolatos, privát kiülős részek kialakítására, vaga akár a fűszernövények termesztésére alkalmas sarkok is a földszinti lakások privilégiumai lehetnek. A Káplár utcai otthon bebizonyítja, hogy bőven lehet stílusos és kényelmes egy alacsonyabban fekvő lakás is!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?