Ház festői környezetben, saját szobor parkkal eladó!

Ház festői környezetben, saját szobor parkkal eladó!

“Az ország nem csak Budapest” rovat bemutatja: egy vonzó ház Fertőszéplak szívéből, érzékeny művészeknek és kalandvágyó családnosoknak!

Tágas, barátságos hangulatot árasztó otthont kínál eladásra egy művészházaspár. Szellős telek, melléképület és persze kreativ hangulat várja az érdeklődőket. Na meg egy új családi otthon ígérete!

“A nyugalom szigetén élhet az a család aki beleszeret ebbe a Sopron közeli Fertő parti településen található eladó családi házba. Az itt élő művész házaspárnak köszönhető az ingatlan egyedisége, különlegessége ami  elvarázsolja az ideérkezőket. A kertben saját szoborpark található, a magas ágyások inkább művészeti alkotások, de természetesen a funkciójukat is ellátják és mindezek a vételár részét képezik. A telken egy külön álló 40m2 házikó épült, így akár két generáció számára is lehetővé teszi az együttélést.  A kertben számtalan  termő gyümölcs fa, fúrt kút, szőlőlugas és fáskamra található. A Fertőszéplak településen található ház mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan állapotban van, ide csak költözni kell!”

Részletek

  • külön épület 40m2
  • lakó terület 100m2
  • garázs 20m2
  • pince 50m2
  • boros pince 20m2
  • telek 1400m2

 

Fertőszéplak, te csodás!

Forrás

 

Fertőszéplak Győr-Moson-Sopron megyében, a Fertő szomszédságában, az osztrák határ közelében található település. A mindössze 1300 lakos körüli községben festői szépségű katolikus templom, a Széchényi-kastély, Széchényi Ferenc szülőháza, és egy ínyenceket is vonzó Vasúti lámpamúzeum is megtalálható. Az ország kevés magánmúzeumának egyikét, Haragovics József 22 ország 251 vasúti lámpát felvonultató gyűjteményét a látogatók egy, a múlt század elején épült tornácos parasztházban tekinthetik meg.

De a fertődi Esterházy-kastély is csak karnyújtsányira van a településtől! Nem véletlen talán, hogy egy művészházaspár ilyen környezetben alkotta meg otthonát, szobor parkját!

Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat’?

Forrás: Vastúi Lámpamúzeum

 

További képek és ár a Fertőszéplak szívében található háztól az ingatlanbazar.hu oldalán!