Kertrenéző villalakás, tulajdonostól, saját parkolóval eladó!

Kertrenéző villalakás, tulajdonostól, saját parkolóval eladó!

Viszonylagos nyugalom, jó közlekedés, elegáns ház és élettér. Mindez nem csak “kiválasztottak” számára elérhető áron, ráadásul tulajdonostól vásárolható meg. Egy villalakás, amelybe bármikor szívesen beköltöznénk…

“A VÁROSLIGETI FASOR egyik gyönyörű villájában TULAJDONOSTÓL eladó egy csendes, 44 négyzetméteres + 2 GALÉRIÁS, tetszés szerint átalakítható villalakás. A 7 évvel ezelőtt FELÚJÍTOTT lakás tágas előszobából, gondozott ősfás kertre néző nappaliból, hangulatos konyhából (a hozzá tartozó kamrából), fürdőszobából, külön mellékhelyiségből és az említett galériákból áll. A fűtést néhány éves kombi cirkó, kondenzációs kazán biztosítja. A villalakás REZSIKÖLTSÉGE MEGLEPŐEN ALACSONY!

Villalakás “extrák

A villalakás tartozéka egy pincetároló, valamint egy udvari GÉPKOCSI BEÁLLÓ, távirányítóval működtethető elektromos kapuval. A ház ugyancsak CSENDES ÉS KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN van. Tetőszerkezetét a közelmúltban, csatornarendszerét mostanában újították fel. A környékén Spar, Lidl áruház található, több óvoda, iskola, gimnázium, egészségügyi intézmény, közte kórház, rendelő. A Városliget néhány percnyi sétával elérhető, ez lehetőséget ad kikapcsolódásra felnőttnek, és gyereknek egyaránt. A tömegközlekedés lehetővé teszi a város bármely pontjának gyors megközelítését.

Az ingatlan villalakás vagy iroda céljára is hasznosítható, de magas áron ki is adható. Kedves ingatlanközvetítők! Ne keressenek, mert nem tudnak olyat ajánlani, amire igent mondanék! Köszönöm!”

A Liget Budapest Projekt lassan vélegyenesbe ér, így az otthon értéke jó eséllyel csak nőni fog a jövőben. Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat’?

További részletek, fotók és alaprajz az eladó villalakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!