“Ferrari piros konyha” és egyéb luxus a XXII. kerületben!

“Ferrari piros konyha” és egyéb luxus a XXII. kerületben!

A 239 milliós, eladó ház kapcsán egyértelmű design döntéseket hoztak a tulajdonosok. Nézzen szét egy minimalista luxus otthonban, amelyen a Ferrari vörös szín speciális motívuma vonul végig! A saját Duna parti szakasz szinte csak extra!

XXII. kerületben a páratlan szépségű természeti környezetben, közvetlenül a Duna parton kínálunk eladásra modern minimál stílusban épült, konyha+étkező+nappali+ 3 hálós , kétszintes családi házat! A 2012-ben épült ház rendkívül napfényes, nagy üvegfelületekkel rendelkezik ,enteriőrje neves belsőépítész keze munkáját dicséri. A legkorszerűbb energia hatékony technológiák kerültek az épületbe, víz, és levegő hőszivattyús rendszer, padló fűtés-hűtés, kiegészítve fan coil hűtő -fűtő klímával. A 60 m2-es földszinten konyha, étkező, nappali, háló , fürdő található.

A Ferrari piros konyha teljes körűen gépesített, burkolatai szín, és formavilága igazán különleges! A 45 m2-es felső szinten két háló (az egyik saját fürdővel felszerelve), és 1 WC kapott helyet. Minden szobából garantált a lenyűgöző dunai panoráma! A pinceszint további 60 m2 , ahol jelenleg a kazánház, szabadidős helyiség, és mosdó található. A fedett teraszok összesen 40 m2 -t tesznek ki. Az autóbeálló 30 m2. A 485 m2 telek szépen gondozott, füvesített kert, melynek végében egy kis kapun keresztül juthatunk el a Duna -parti stégünkhöz. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?