Fényár és lélegzetelállító gerenda-orgia Mosonmagyaróvárról!

Fényár és lélegzetelállító gerenda-orgia Mosonmagyaróvárról!

Mindezek a lakberendezési jelenségek egy eladó, 211 nm-es ingatlanhirdetés kapcsán jöttek szembe Mosonmagyaróvárról. A tulajdonos tisztában van a hely különlegességével, a hirdetés ugyanis a “Nem mindennapi lakhely, nem mindennapi embereknek” felütéssel kezdődik. És mi erősen egyetértünk a kijelentéssel… És ön?

A mosonmagyaróvári szépségről, részletesen

“Mosonmagyaróvár történelmi óvárosában, műemlék-környezetben , ódon hangulatú, csendes kis utcácskában eladó, egy 2000-ben épült , 211 nm hasznos alapterületű, kétszintes mediterrán jellegű, igényes belsőépítészeti megoldásokkal megalkotott családi ház. Ha szeretne bepillantást nyerni ebbe az álom otthonba, akkor hívjon, akár hétvégén is.

HÁZ:

A rendkívül kreatív képzelőerővel megáldott tulajdonos álma valósult meg az impozáns látványt nyújtó családi ház megalkotásával. A mosonmagyaróvári épület 125 nm-es földszinti részén egy nagy nappali kapott helyet, kissé elkülönítve az étkező-konyhától, valamint egy hálószoba, gardróbszoba, háztartási helyiség, kényelmes méretű fürdőszoba található. A konyha magas minőségű, integrált , Miele típusú konyhagépekkel felszerelt. A nappaliból egy részben fedett teraszon keresztül juthatunk ki, a 175 nm területű intim hangulatú-automata öntözőrendszerrel is felszerelt – kis kertbe. A 86 nm-es tetőtéri részben található az impozáns galéria, 2 hálószoba, gardróbhelyiség, külön fürdőszoba és külön WC. Itt található a ház ékköve , a briliáns építészeti megoldással kialakított un.”kupolás kitekintő”

A mosonmagyaróvári családi ház fűtése kondenzációs gázkazánnal történik a hőleadás fal-és padlófűtéssel. A nyílászárók egzotikus, meranti fából készültek , a burkolatok igényes járólap , laminált parketta és bükk hajópadló. Az egész házban Daikin klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és infraszaunában pihenhetünk egy-egy fárasztóbb nap után . KÖRNYÉK: A belvárosban található lakás közelében orvosi rendelő, bankok, vásárlási lehetőség is megtalálható éppúgy, mint óvoda vagy iskola, melyek pár perces sétával elérhetők.”

További részletek és fotók a mosonmagyaróvári szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?