Ez is Budapest: családi villa a Látóhegyen!

Ez is Budapest: családi villa a Látóhegyen!

Meglehetősen szűkszavú a II. kerületi Látóhegyen 1,19 milliárd forintért kínált családi villa hirdetése. Hiába, ebben a kategóriában a részleteket másképp osztják meg az érdeklődőkkel, mint egy panel esetében…

 

A Látóhegyen kínált családi villáról, tömören

 

“II. LÁTÓHEGYEN IGÉNYES KIVITELŰ, PANORÁMÁS LUXUSVILLA ELADÓ! TÁGAS CSALÁDI OTTHON PRÉMIUM KIVITELBEN magas színvonalat és kifinomult eleganciát kedvelő családoknak ELADÓ! Részletekért érdeklődjön…”

További fotók és egy link a Látóhegyen kínált családi villáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?