Keszthely kertvárosi luxus, családi házat idéző hangulat

Keszthely kertvárosi luxus, családi házat idéző hangulat

Saját tulajdonú kert, 20 nm-es terasz és garázs is jár az eladó, Keszthely kertvárosi ingatlanhoz. A napelemek már “csőre töltve”, lássuk, hogyan is fest egy 99 milliós, elasó lakás!
“Keszthely kertvárosi részén eladó egy négyes új építésű társasházban lévő 80 m2-es gyönyörű, új lakás. Tartozik hozzá 430 m2 saját tulajdonú kert, 20 m2 terasz, 20 m2-es garázs, plusz egy kocsibeálló. Klímával rendelkező otthon padlófűtéssel ellátott, ami napelemmel biztosított. Nagy eséllyel 0 Ft-os villanyszámlával. A Keszthely kertvárosi lakás két szobával nagy amerikai konyhás nappalival, két fürdőszobával rendelkezik. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Az ára 99 000 000.- Ft […]”

További részletek és fotók a Keszthely kertvárosi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Keszthely kertvárosi lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?