Elképesztő luxus Domonyban, egy halastó partján!

Elképesztő luxus Domonyban, egy halastó partján!

Egy 252 nm-es, csodálatos épület keresi új tulaját Domonyban. Az ingatlant két különböző áron is megtaláltuk, de az álmodozáshoz talán a vételár nem is olyan fontos… Nézzen szét egy valóban exkluzív, csodás otthonban!
“Budapesttől 30 km-re, az M3-as autópálya vonalán, a gödöllői dombság festői szépségű völgyében, 2.565 nm parkosított területen eladó ez az exkluzív kivitelű, minden kényelemmel felszerelt családi ház.

Ahogy belép a biztonsági kapun, egy gyönyörű zöld panoráma tárul a szemei elé. A ház erdélyi fából készült erkélyéről a halastó látványában gyönyörködhet, de kedve szerint úszhat is a tóban. Az u.n. csónakházban fogadhatja vendégeit egy jó halászlé partira. A fűtésről elektromos fűtésrendszer és napkollektor gondoskodik. A belső kivitelezés is luxusérzetet és eleganciát közvetít, ezt saját szemével kell látnia! Extrák: Fűtött autólejáró, telepített halastó, riasztó- és kamerarendszer, napkollektor, öntözőrendszer, saját focipálya!  […]”

További izgalmas helyi házak és nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Domonyban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?