Ki mondta, hogy nincs élhető lakás 18 millió alatt a fővárosban?

Ki mondta, hogy nincs élhető lakás 18 millió alatt a fővárosban?

Rákospalotán bukkantunk a most következő, nem is olyan kicsi garzonra. Aki a belvárosban vágyik ilyen olcsó, 18 millió alatti lakhatásra, persze csalódott lehet. Akit a munkája, élete a XV. kerülethez köt, most lecsaphat egy helyes kis fészekre! Ráadásul a fűtése is korszerű!

“XV. kerületben, Rákospalota családi házas övezetében, 8 lakásos társasházban, földszinti, 30 nm-es, galériás, konvektoros és infra panel fűtéssel ellátott, műanyag thermo ablakos, felújított lakás, gépesített konyhabútorral, pincével eladó. További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, várom hívását.”

További részletek, fotók és alaprajz a 18 millió alatti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Élet minigarzonban?

 

A minigarzon témát újra és újra szívesen elővesszük. Hiszen egyre több jó és élhető megoldást találni a piacon. Hiába a kis alapterület, bizonyos típusú használatra az egészen apró – és persze olcsó – lakások is tökéletesen megfelelnek. A 18 milliós árnál kicsivel magasabb, esetenként azonban alacsonyabb ajánlat is szembejön. Csak kutatni kell!

 

Tipp mindenkinek 18 millió alatt és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?