Élet Ómátyásföldön, 516 nm-en. Igen, 600 millióért!

Élet Ómátyásföldön, 516 nm-en. Igen, 600 millióért!

Sárguljunk együtt rovatunk bemutatja: csend, nyugalom és visszafogott elegancia Ómátyásföldön! 

Eladásra kínálnak “Ómátyásföldön, a XVI. kerületben villákkal, csodálatos épületekkel tarkított csodás környezetben, egy 1900-as évek elején épült villaépületet, 2156 nm-es telken. A nagypolgári enteriőr modern felújítással párosulva izgalmas élményt ad a házba betérők számára. A teljes körű felújítás során 2 generációnak alakítottak ki életteret. Az eredeti kazettás, kétszárnyú beltéri ajtók, tágas terek, három méteres belmagasság emlékeztetnek a régi nagypolgári érzésre. Számos extra található az ingatlanban: szauna, 6×10 méteres, fűthető medence, konditerem, légkondicionált terek, automata öntözőrendszer, kétállásos fűthető garázs. Külön bejáratú irodahelyiség az alagsorban. A tetőtér teljes egészében beépíthető! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

 

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?