Íme Délegyháza szépe, a Csóka tanya!

Íme Délegyháza szépe, a Csóka tanya!

294 nm-es elegáns, modern villa jellegű épületet kínálnak eladásra Délegyháza csendes részén, Csóka tanyán. Az egybenyíló terek és belmagasság minket megfogott. És önt? Ár és persze sok-sok fotó, most!

 

Délegyháza szépéről, részletesen

 

“Elbűvölően romantikus családi birtok! Egyedülálló tanyát mutatok be Önnek, a környék egyetlen dombján, a természet, a nyugalom vagy akár a lovak szerelmeseinek, ahol mindennapos vendégek a nyulak, őzek, fácánok és számtalan madárfaj. Festői környezet, fantasztikus kilátás, igényes álomház, mindez Budapesttől 40 percre, Délegyháza területén.E csodás ingatlan a Csóka tanyán fekszik, mintegy 60.000 nm-en.

A Csóka tanyán 1.600 nm bekerített udvar, 7.000 nm akácos erdő, 4.300 nm-es bekerített fiatal gyümölcsös 110 darab gyümölcsfával, valamint közel 50.000 nm folyamatosan művelt föld található. A bekerített udvar sík, rendezett, egyedülálló növényzettel, fenyőkkel tarkított.A birtok ékköve a 2008-ban, nívós anyagokból épült rezidencia, melyet az alapos tervezésnek köszönhetően napkeltétől-napnyugtáig világos terek jellemzik. 

A folyamatosan karbantartott 166 nm-es lakótér 2 szinten helyezkedik el a Csóka tanyán, magában foglalva többek között egy amerikai konyhás tágas étkezőt, nappalit és 5 szobát. A kiváló elosztás és kialakítás a tulajdonos kreativitását és ízlését dicséri, hiszen remekül elkülönülnek a közösségi terek a lakás többi részétől; a ház minden pontja átgondolt, tágas, ahol igényes belsőépítészeti kialakítások jelennek meg.

Az egyedi hangulatú konyha, étkező és nappali elhelyezkedése is tökéletes, így a családi élet központjaként is betölti funkcióját. Ez étkezőből 26 nm-es fedett terasz nyílik, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a szeme elé. A Csóka tanyán álló egész ház alatt 120 nm-es fűtött pince húzódik, ahol még 2 autó is kényelmesen elfér. Ugyanitt mosókonyha, műhely, kazánház, fatároló is rendelkezésre áll.A fűtés fatüzelésű kazánnal történik, a ház rendelkezik padlófűtéssel, klímával és riasztóval is. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?