Élet a Práter utcában, magaslaton!

Élet a Práter utcában, magaslaton!

A Corvin-negyed egyik újépítésű komplexumában, a Práter utcában kínálnak egy eladó, magasemeleti téglalakást. Nézzen szét velünk a napfényes, 72,5 milliós otthonban!

A Práter utcai lakásról

 

“VIII. kerületben, a CORVIN-NEGYEDNÉL, a SEMMELWEIS EGYETEM és a CORVIN SÉTÁNY szomszédságában, a Práter utcában, egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, hatemeletes, liftes, belső kertes téglaépület 6. emeletén eladó egy 76 nm-es, 2 SZOBÁS, BELSŐ KÉT SZINTES, részben tetőtéri, DUPLAKOMFORTOS, GARDRÓBOS, teljes körűen bútorozott és gépesített, LÉGKONDICIONÁLT, világos, fiatalos, modern lakás.

Az alsó szinten egy NAGY BELMAGASSÁGÚ, ÉTKEZŐS NAPPALI, egy ÁTADÓABLAKOS konyha, egy hálószoba, egy kádas fürdőszoba és egy tágas előszoba került kialakításra. A Práter utcai lakás nappalijából egy kövezett lépcsősor vezet az emeletre, ahol egy hálószoba, egy gardróbszoba és egy kádas fürdőszoba található. A fenti háló egy légtérben van a nappalival. A konyha villanysütővel, főzőlappal, elszívóval, mosogatógéppel, hűtővel, mikrohullámú sütővel és vízforralóval felszerelt. Az emeleti hálószobából nyíló GARDRÓBHELYISÉG remek tárolási alternatívaként szolgál. A keleti tájolású ablakok a környező háztetőkre néznek, így a lakás a Nagykörút közelségének ellenére is kifejezetten csendes.”

 

Részletek a Práter utcából

“Az építkezés során az ingatlan fa, tetőtéri ablakokat, árnyékolókat, biztonsági ajtót, laminált parkettát, prémium hidegburkolatot, üveg korlátot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, továbbá minőségi szanitereket és fűtőtesteket kapott. A Práter utcai lakás ÚJSZERŰ BÚTOROKKAL és MODERN HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL berendezett, melyek igény esetén a vételár részét képezik.

Télen a meleget házközponti fűtésrendszer biztosítja egyedi méréssel. A szobák INVERTERES KLÍMÁVAL felszereltek. A 2017-ben épült társasház hőszigetelésének és az egyedi a fűtésszabályzásnak köszönhetően rendkívül kedvező a lakás fenntartási költsége. Parkolásra az utcán van lehetőség, illetve az épület TEREMGARÁZSÁBAN autóbeálló is bérelhető. A közlekedés minden irányba kiváló (M3, M4 metró, 2-es, 4-es, 6-os villamos, buszok, trolibuszok). Az ASTORIA, a KÁLVIN TÉR, a CORVIN PLAZA bevásárlóközpont, az ÜLLŐI ÚT, a KLINIKÁK metróállomás, a LUDOVIKA TÉR, az ORCZY KERT, a FIUMEI ÚT, a BAROSS UTCA, a RÁKÓCZI TÉR és a BLAHA LUJZA TÉR is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges. A Práter utcai lakás közös költsége 22 ezer HUF/hó, a rezsi fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.”

További fotók a Práter utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!