Miért menne wellness-be, ha az otthona eleve az…?

Miért menne wellness-be, ha az otthona eleve az…?

Úgy látszik, nehéz Szentrendrén olyan luxus otthont találni, amely ne lenne igazi kuriózum a piacon! Jöjjön egy wellness-szel gazdagon felszerelt, mégis klasszikus értékeket sugárzó, 450 milliós ház!

Az eladó, wellness-ben gazdag szépségről

“Megvételre kínálok 7589 m2-es ősfákkal díszített telken, 600 m2 alapterületű, örök panorámás, exkluzív családi villát. A wellness-ben gazdag lakóépület 3 szintes, mely az alábbiak szerint lett kialakítva: A pinceszinten kétállásos garázs és az egyéb helyiségek: kazánház, tárolók, nyári konyha, fürdőszoba találhatók. A földszinten, közvetlenül az amerikai konyhás nappaliból megnyitva, egy beépített télikert lett kialakítva, melynek impozáns méretű üvegablakain keresztül, a festői szépségű kertre tekinthetünk. Ezen a szinten kaptak helyet a hálószobák – gardróbbal, illetve 2 gyönyörű fürdőszoba is. 

 

Továbbá, az exkluzív wellness részlegben a medence mellett infra- és finn szauna, edzőterem kényezteti a ház lakóit. A galérián könyvtár-dolgozószoba került kialakításra, melynek teraszról gyönyörködhetünk a csodálatos kerti tó és a környező erdő idilli látványában, amely természetvédelmi terület.”

További fotók a wellness-ben gazdag szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, wellness ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?