Eladó a Kocsis villa! Avagy elegancia a Rózsadombon, 599 millióért…

Eladó a Kocsis villa! Avagy elegancia a Rózsadombon, 599 millióért…

Csodás, immár kiürített Kocsis villát kínálnak eladásra 599 millió forintért. A tömörfa polcok illatát a fotókon át is szinte érezni…

 

A Kocsis villáról, részletesen

 

“A Kocsis villaként is ismert INGATLAN HELYSZÍNE: II. kerület egyik legkeresettebb részén, Rózsadombon található. A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedési szempontból is ideális, hiszen tömegközlekedéssel is és gépjárművel is könnyedén megközelíthető. Közelben iskola, óvoda található. Nagyobb bevásárlási lehetőségeket és egyéb szolgáltatásokat a közeli Mammutban vagy a Rózsakert bevásárlóközpontban elérhetők. TELEK JELLEMZŐI: 1100 nm-es, ősfákkal beültetett telek.

Az egyik legelegánsabb budai címen található ,,Kocsis” villa, jelenleg 320 nm-es, 7 és fél szobás, cirkó fűtéses és 3 lakásra osztott. Rendelkezik ezen kívül egy Manzárd tetőtérrel a ház, ami beépíthető, így még 160 nm-el bővíthetjük a meglévő területünket. Összefoglalva: Hatalmas terek, stílusos és elegáns megoldások, a kényelem és a nyugalom egyvelege. Az ember egy olyan otthonba élhet nap, mint nap, ami tökéletesen kielégíti elvárásait, kényezteti érzékeit és maximális biztonsággal megóvja szeretteit. PARKOLÁS: Zárt Garázsban: 2 autó tud megállni. Udvaron: 2 autó tud megállni. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában!