Egy Makovecz stílusú “katedrális-otthon” a Svábhegyen

Egy Makovecz stílusú “katedrális-otthon” a Svábhegyen

Mintha nem is családi fészekbe, hanem egyenesen egy szentélybe lépne az ember. Nyilván nem véletlen az érzés, hiszen a Makovecz Imre stílusát idéző, gyönyörű ház a Svábhegyen hűen követi a magyar építész gondolkodását. Jöjjön egy 450 nm-es, eladó ingatlan! Tippeljen az ár kapcsán és nézze meg, pontosan mennyi is az annyi! A rövid hirdetést, ahogy mindig, eredeti formájában osztjuk meg.

 

A Svábhegyen álló ingatlanról

 

“Gyönyörű Makovecz stilusú ház eladó Svábhegyen, 450nm, 3 szintes, 5 szobás, 2 állásos garázs, 10 m belső füthető medence, szauna tusolóval. A kertet sövények és ős fák teszik hangulatossá, automata öntöző rendszer van. A kapu távirányítós, fűthető beállóval. A nappali tágas, fényes, nagy ablakokkal, a kandalló pedig még hangulatossá teszi a tágas gerendás nappali, ami kertkapcsolatos. Hívjon bizalommal ha több információra van szügsége.”

További részletek és fotók a Svábhegyen kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?