Egy kihaló félben lévő műfaj: egy legfelső szinti, polgári lakás a Jókai téren!

Egy kihaló félben lévő műfaj: egy legfelső szinti, polgári lakás a Jókai téren!

A VI. kerület egyik leghelyesebb terecskéjén, az Andrássy útnál található “Jókain” kínálnak eladásra egy V. emeleti, 89 nm-es lakást. A berendezés lassan fehér holló ritkaságú. Nyilván az új tulajdonos is másképp fogja berendezni a helyet. Ön inkább ezt a stílust, vagy a modern vonalakat kedveli? Mi illene jobban ehhez a, feltehetően 55 milliós* ingatlanhoz?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 55.000.000 Euro*
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 89 nm
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Belmagasság: 3.2 m
  • Emeletek száma: 5

Leírás

Terézváros szívében, a Nagykörúttól egy sarokra, a Jókai utcában található az 5 emeletes, liftes társasház, melynek legfelső szintjén található a két tágas, világos, egymásba nyíló szobás 89 nm-es nagypolgári lakás. A szobák K-Ny tájolásúak, így igen világos. Az ablakokból párizsi panoráma tárul elénk. A bejárattól balra nyílik a konyha és kamra, szemben van a wc-s fürdőszoba. Az előszobából jobbra léphetünk a kisebb, keleti fekvésű udvari nézetű szobába, ahonnan egy gardrób nyílik. A nagyobb szoba a padlástérből kialakított hálófülkével, 43,5 nm, utcai nézetű, nyugati tájolású. A belső nyílászárók kiváló állapotúak, tükrözik az akkori kor ízlését. A lakásba lezárt függőfolyosón keresztül jutunk be, innen két lakás nyílik, így ez akár erkélyként is funkcionálhat. A parkolás az utcán oldható meg, az állandó lakosoknak ingyenes. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a közlekedés, ellátottság és a szórakozási lehetőségek tárháza áll rendelkezésre. A társasház anyagi helyzete igen jó, a felújítás folyamatos, a függőfolyosók már készen vannak, a következő lépésben az impozáns bejárati részt újítják fel. Remek lehetőség lehet ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek is. Közlekedés kiváló, a környéken minden megtalálható.
00a
01
01a
02
02a
03
04
05
06
07
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 
*A hirdető az árat 55 000 000 euróban jelölte meg. Mi azonban úgy véljük, elírásról lehet szó és az ár forintban értendő, esetleg kevesebb 0-át akartak mondani. 17 milliárd forint ugyanis kissé soknak tűnik az ingatlanért…