A hét ingatlana: egy 149 milliós, provence-i hangulatú szépség, egyenesen Dunaharasztiból!

A hét ingatlana: egy 149 milliós, provence-i hangulatú szépség, egyenesen Dunaharasztiból!

Még csak hétfő van, de mi már ellőjük a “puskaport”. Mert jó eséllyel még egy ilyen vonzó ingatlant nem találunk a héten. Persze mindent megteszünk, hogy akadjon vetélytárs. Addig azonban jöhet az álmodozás a ragyogó, pest megyei házról…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 149.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 277 nm
  • Telekterület: 457 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív
  • Belmagasság: 280 m
  • Emeletek száma: 2

Leírás

Dunaharaszti Rózsadombján, csendes kertvárosi környezetben kínálunk megvételre egy 2005-ben épült, 277 nm-es, duplakomfortos, PROVANCE-I HANGULATÚ, ÚJSZERŰ, LUXUS családi házat.
00
Az épület külső megjelenése egyszerű, finom eleganciát áraszt, belső kialakítása kellemes, mediterrán életérzést sugall, amely a külső tér és a belső helyiségek közötti átjárhatóságnak, valamint szerves kapcsolatuknak köszönhető.
Átgondolt tervezés eredményeként a nappali játssza a központi tér szerepét, két oldalán az étkező-konyha, illetve a hálószoba található, melynek érdekessége, hogy közös téren osztozik a fürdőszobával. Nem szerkezeti, csupán dekorációs elem a nappali mennyezetének látszó gerendázata.

Az ingatlan különlegessége a bazaltkővel burkolt mélyudvar, ahová besüt a nap, de nem fúj be a szél, és a szomszédok hangja sem hallatszik le. A békés, zárt világ a mediterrán vidékek átriumos udvarházainak hangulatát idézi csendjével és a kövezett udvart benépesítő, dús növényzettel. A mélyudvarba nyílik a mozaikmedencés pihenőszoba, egy vendéglakrész és a borospince. Innen egy falazott lépcső vezet föl a varázslatos virágokkal beültetett földszinti kertbe.

Az alsó szint igény szerint leválasztható, így az ingatlan akár két generáció zavartalan együttélésére is alkalmassá tehető. Az elő- és hátsó kert gondozását automata öntözőrendszer segíti, mely fúrt kútról üzemel. A lakók kényelmét központi porszívó szolgálja. E ház harmóniája oly tökéletes, mégis különleges, hogy azonnal rabul ejti az ide érkezőt. Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele ebbe az egyedülálló ingatlanba!

01
02
03
03a
04
05
00a
00b
00c
00d
További képek és alaprajzok az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!