Egy “kicsit lakás, nagyon ház” Csillebércen

Egy “kicsit lakás, nagyon ház” Csillebércen

167 négyzetméteres, vadonatúj ingatlant kínálnak megvételre Csillebércen. A budai táj, nyugalom, frissesség egy ekkora és ilyen otthonban még jobban éreztetheti hatását. A meglepő azonban az, hogy lakásról van szó, bár tulajdonképpen háznak néz ki a negyed milliárd forintot érő ingatlan…

 

A Csillabércen kínált szépségről

 

“XII. Csillebércen gyönyörű környezetben 3 lakásos társasházban +különálló lakás egyben és külön-külön is eladó. Földszinti lakás alapterülete: 150 nm(+ teraszok: 34 nm). Közvetlen kizárólagos kertkapcsolat, 1 db garázs épületen belül+tároló, közös használatú wellness részleg, mely egyenként 1/3 részben tartozik a lakásokhoz, mint osztatlan közös tulajdon.

A Csillebércen épült társasház a legmodernebb technológiával és kivitelezéssel kerül megépítésre és átadásra, a burkolatok igény szerint választhatók. Fűtés/hűtés: lakásonkénti külön-külön hőszivattyús rendszer (HITACHI) gondoskodik a fűtésről és hűtésről. Szabályozhatósága lakásonként megoldott. Oldalfalon elhelyezett digitális termosztáttal, távoli hozzáférési/szabályozási lehetőséggel. Mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés a teljes alapterületen. Ellenáramoltatós feszített víztükrű medence, automata vízforgatással, vezérléssel. Szauna finn és infra kivitelben. Irányár földszinti lakás: 683.000 euró.
A Csillebércen álló telek déli részén van egy különálló lakóépület. Alapterület: 58 nm+teraszok: 85nm és 15 nm kizárólagos kertkapcsolattal, gépkocsi beállóval. Kizárólagos használati joggal társasházi albetéthez csatolható. Ára: 683.000,- euró.”

További részletek és fotók a Csillebércen kínált szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Csillebérc ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?