Egy elképesztő ház + egy leheletnyi zöld = pesti nagypolgári luxus ingatlan

Egy elképesztő ház + egy leheletnyi zöld = pesti nagypolgári luxus ingatlan

Bár lehet, a képlet klasszikus értelemben nem állja meg matematikailag a helyét, a képek és az összbenyomás alapján biztos, hogy igaz a fenti állítás. Egy fontos jelző persze kimaradt. Mégpedig a “szuper” nagypolgári ingatlanra vonatkozó utalás. Irány az V. kerület és egy zöld színekkel (is) játszó, 147,5 milliós, eladó lakás! 

 A zöld szépségről, részletesen

 

“A Jászai Mari tér és a Nyugati pu. között, mindkettőtől pár perc sétára eladó egy 1901-ben épült házban található nagypolgári lakás. Az épület homlokzata kívül-belül jó állapotú, műemlék jellegű, liftes, 2 lépcsőházzal rendelkezik. Az ingatlan 2020-ban teljes körűen fel lett újítva 1 nappali+ 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, amelyek a hálószobákból nyílnak.

A nappali és a nagyobbik háló ablakai mellékutcára néznek, a legkisebb szoba belső udvarra. Az utcafronti nagy ablakoknak köszönhetően világos a lakás. A lakásba belépve egy tágas előszoba és közlekedő áll rendelkezésre, ami egybe nyílik az amerikai konyhás nappalival. A kisebbik hálószoba is az előszobából nyílik, a nagyobbik a nappaliból. […]”

További részletek és fotók a zöld szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?