Egy egyedi adottságokkal rendelkező otthon a szegedi Vadasparkban

Egy egyedi adottságokkal rendelkező otthon a szegedi Vadasparkban

Szegeden a Vadaspark lakóparkban eladó egy 2006-ban épült, különleges és egyedi adottságokkal rendelkező, első emeleti, erkélyes, tetőteraszos, 3 szoba + nappalis lakás. Gyerekbarát vonalak, világos terek. Szerelem első látásra, így az ősz kezdetén?

Az egyedi adottságokkal rendelkező lakásról, részletesen

Az élettér alsó szintjén található 2 külön bejáratú erkélykapcsolatos hálószoba, az erkélyes nappali, a konyha, a fürdő és egy külön wc, amely összesen 75 m² lakótér amelyet egy 13 m²-es nagy erkély tesz igazán hangulatossá. A felső szinten található lakótér a lépcsőházból közelíthető meg, de a lakás elválaszthatatlan részét képezi. Itt található a dél-nyugati fekvésű 49 m²-es tetőterasz egy 25 m²-es szobával, külön fürdővel és wc-vel, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

Az ingatlanhoz tartozik egy udvari autóbeálló, amely 1,9m Ft áron vásárolható meg, amelyet a tulajdonos elsősorban együtt szeretne eladni a lakással.

Az egyedi adottságokkal rendelkező ingatlan fűtésről gáz – cirkó fűtés, hűtéséről klíma gondoskodik, ahol fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy 2021-ben új konyhabútor lett beépítve és esztétikai felújítás is történt a lakásban. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és buszmegálló, bolt, Napfény Tesco, Obi, 2 percnyire található az ingatlantól.

A lakás és a fenti hatalmas tetőterasz együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhely lehet, akár 3-4 tagú család számára is.

További részletek és rengeteg fotó az egyedi adottságokkal rendelkező szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!