Egy 189,9 milliós ritkaság a Gül Baba Türbéjénél!

Egy 189,9 milliós ritkaság a Gül Baba Türbéjénél!

Eladó egy minden tekintetben extravagáns, belső kétszintes lakás a budai Gül Baba Türbéjénél. A 165 nm-es otthonban semmi sem olyan, mint máshol…

“RÓZSADOMBON BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁS EGYEDI KIALAKÍTÁS PANORÁMA A DUNÁRA ÉS AZ ORSZÁGHÁZRA A GÜL BABA EMLÉKMŰ SZOMSZÉDSÁGÁBAN

A II. kerületben, Rózsadomb egyik legpatinásabb utcájában, a Gül Baba Türbe és Rózsakerttől pár lépésnyire a Mecset utca 8. szám alatt eladó egy igazi különlegesség! AZ ÉPÜLET Központi sarok épület, igazi értékörző patinás vonalvezetésű, az 1900-as évek stílusjegyeivel. Esztétikailag és műszakilag is jó állapotú! A LAKÁS Tetőtéri, belső kétszintes, egyedi szinteltolásos kialakítású, erkéllyel, világos, körbenapozott! A felső szint az új tulajdonos elképzelései szerinti befejezésre vár. Akár műteremnek, egy légtérnek, stúdió lakásnak is használható, vagy tagolható szobákra és fürdőszobára! Minden gépészet ki van alakítva! LOKÁCIÓ Egyedi, páratlan elhelyezkedésű, Margit-sziget akár gyalogosan is pár perc sétára található! A tömegközlekedés is kitűnő: 4-es, 6-os villamos, Szentendrei hév a közelben! […]”

További részletek és fotók a Gül Baba Türbéjénél kínált lehetőségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?