Álomotthon a Damjanich utcából, szuper design leleménnyel!

Álomotthon a Damjanich utcából, szuper design leleménnyel!

A Liget közelében élni mindenképp vonzó, hát még ha egy ilyen, a Damjanich utcában eladásra kínált ingatlanban élvezhetjük az életet! Szauna, napfény és egy megoldás, amit jó szívvel ajánlunk!

“DAMJANICH UTCÁBAN, FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT HÁZBAN, CSODÁS TEREKKEL RENDELKEZŐ NAGYMÉRETŰ LAKÁS. 4 éve teljesen felújítva, 150 m2, 2 fürdőszoba+szauna, 3 szoba, gardrób, am. konyhás nappali, szomszédok felőli falak hangszigeteltek. Közelben a liget lehetőséget ad a kikapcsolódásra. Ár: 119.900.000 Ft”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest, Damjanich utca
  • Ár: 119 900 000 Ft
  • Méret: 150 m2
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Építés éve: 1897
  • Emelet: 3. emelet
  • Lift: Igen
  • Kilátás: Utcára néző

 

És hogy mibe szerettünk bele?

 

Több dologba is! De egy biztos, szoba összenyitás után ajtót ilyen jól hasznosítani még nem láttunk! A Damjanich utcai, 150 nm-es lakás nem csak végtelenül tágas, világos, de persze elegáns is. Miközben az ingatlan hozza a mai kornak megfelelő, letisztult minimalizmust, bőven otthonos. A tervezők és korábban itt élők biztos, hogy szerettek élni. Erről a kényelmes nappali és a szauna is tanúbizonyságot tesz. És ami még szebb, nem dobálták csak úgy ki a lakás eredeti, kiváltott elemeit sem!

 

Damjanich utcai trükk: KELL!

 

 

Mivel a XX. század elején épült bérházak praktikus szempontjai jóval eltértek a mai elvárásoktól, így gyakran előfrodul, hogy szobák kerülnek összenyitásra, kiváltásra az új tulajdonosok kérésére. Ettől hirtelen minden világosabb és élhetőbb lesz. De mi történik a csodás, robusztus ajtókkal? Legtöbbször sajnos a konténerekben végzik ezek az egykor még tömör fából, mesteri kézzel megmunkált elemek.

A Damjanich utcai lakásban azonban új funkciót kapott néhány kiváltott ajtó! A tolóajtós gardrób és tároló logikus, praktikus és jól néz ki. Hát még akkor, ha az egyen bútrolap helyett nagypolgári nyílászárókat helyezünk el a görgőkön! Egészen egyszerű ötletről van szó, mégis olvadunk tőle! Hiszen nem csak az újrahasznosítás, de a látvány is melengeti a szívünket!

 

Ha elnyerte tetszését az ötlet és akad nyersanyaga, próbálja ki ön is a dolgot! Ha pedig a Damjanich utcai ingatlanra fáj a foga, kattintson még több fotóért, alaprajzért az ingatlanbazar.hu oldalára!