Családi ház Nagymaroson, bútorokkal együtt!

Családi ház Nagymaroson, bútorokkal együtt!

Ismét fővárosi kislakás áráért találtunk egy szimpatikus, élhető és kiváló helyen lévő családi házat. Az árba beletartozó bútorok nagy többsége pedig abszolút szerelem, kis asztal, szék, szekrény felújítással, festéssel igazán egyedi hangulatú otthona lehet valakinek!

A családi fészekrők, részletesen

 

“Eladó családi ház Nagymaroson! Nagymaros belterületén, a Dózsa György utcában eladó egy 80 m2-es, összközműves családi ház, a benne lévő bútorokkal együtt! A házban található 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba és WC.

Az ingatlan fűtését gázkonvektor, illetve hőtárolós villanykályha biztosítja. Az ingatlanhoz hozzáépítettek egy nyári konyhát és egy tároló helyiséget, a tetőtérben pedig nyáron kellemes pihenést kínáló nyitott rész áll rendelkezésre. Az ingatlan a város központjától 300 méterre helyezkedik el, ahol elérhető közelségben van a Nagymaros-Visegrád vasútállomás,
orvosi rendelő, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, üzletek, valamint az általános iskola is. Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthető, telefonon előre egyeztetett időpontban.”

További képek, alaprajz és részletek a családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Börzsöny, te csodás!

 

A Dunakanyar elbűvölő szépsége és pozitív hangulata sokakat vonz, akár tartós lakhatásra is. A Pilis és a Börzsöny lankái csodálatos alapot nyújthatnak a kiegyensúlyozott családi életnek. És persze elvonulásra, remete létre is kiválóan alkalmasak lehetnek bárki számára. Számos ingatlant mutattunk már be a Börzsönyben, hiszen ez az oldal a vonat közlekedésnek köszönhetően ha lehet, még kapósabb, mint a pilisi. Ráadásul Nagymaroson a prágai nemzetközi járat is megáll, úgyhogy akár pár óra utazással autentikus sörökhöz juthatunk.

A családi programok tárháza tényleg végtelen: kajak-kenu túra, kisvasút, túrák a hegyekben, Szlovákia megismerése…Mindez úgy lehetséges, hogy a magyar főváros is csak 40 -50 percnyire van a térségtől. Vácon pedig tényleg minden akad, amire szükség lehet, csak el kell érte ugrani. Tervezzen új egyéni vagy családi életet a Börzsönyben!

 

Tipp mindenkinek, családi ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?