Lakberendezési álom a köbön, a Palotanegyedben!

Lakberendezési álom a köbön, a Palotanegyedben!

111 nm-en csodát tenni lehet, könnyebb, mint 18 nm-en. De a tágas terek sem feltétlenül működnek mindig jól. Jöjjön egy izgalmas megoldásokkal operáló, visszafogott lakberendezési ékkő a VIII. kerületből!

A lakberendezési ritkaságról, konkrétabban

 

“Bohém elegancia a Palotanegyedben! A környék folyamatos városrehabilitációs programon keresztül újul meg, itt sikkesebb élni, mint a főváros legtöbb kerületében.
Luxusminőségben felújított, remek ízléssel újraálmodott, az eredeti stílusjegyeket meghagyva kivitelezett, 2 hálószobás, amerikai-konyhás nagypolgári lakást kínálunk a Palotanegyed egyik különleges hangulatú utcájában. Tágas, napfényes terek, kifinomult lakberendezési megoldások teszik egyedivé.

A teljes körű műszaki felújítás során a víz, villany és a fűtés rendszert is kicserélték. A közüzemi fogyasztások egyedi mérőórák alapján fizetendők. A felső kategóriás gépekkel felszerelt konyhabútor a vételár része. A bútorok és egyéb kiegészítők alku tárgyát képezik.
A kiváló lokáció miatt a közlekedés kitűnő, a környéken számos egyetem és főiskola található, ezért remek befektetési lehetőség. A házban airbnb működtetés is megengedett.
Az ingatlan tehermentes. 145000000 Ft”

 

 

 

További képek, alaprajz és részletek a lakberendezési ékkőről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A lakberendezési kérdésekért évek óta rajongunk!

 

Hiába, másképp nem is lehet ingatlanokkal foglalkozni. Az otthon – főként az elmúlt egy évben – az a hely, ahol érdemes maradéktalanul jól érezni magunkat. A nyugalom, a személyre szabott vonalak mind-mind segítenek egy munkanap után lekapcsolni a túlhajtott agyat, testet. A lakberendezési minimalista stílust kiemelten kedveljük, egyben kritikusan szemléljük. Hiszen létezik egy kényes egyensúly a “kórházi fehér falak” hangulatát keltő, csupasz terek és a “kevesebb, több” lakberendezési hitvallása között. 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?