Az ország nem csak Budapest: 100%-ig nőies, elegáns otthon kilátással, budoárral

Az ország nem csak Budapest: 100%-ig nőies, elegáns otthon kilátással, budoárral

Külön szépítkező és öltözkodő szoba is kialakításra került az eszméletlen finom, modern otthonban. Persze másra is használható a helyiség, gyerekszoba is lehet belőle. De egyelőre mi így szeretjük az ingatlant, ahogy van! Lenyűgöző fotók egy győri szépségről!

“Eladó TULAJDONOSTÓL a belvárosban, frissen felújított, 2. emeleti 2+ fél szobás lakás. A társasház 2009-ben épült az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található. A dél-keleti fekvésű lakás alapterülete 58 m2 +5,44 m2 erkély.

Világos, fénnyel teli szobák, letisztult, világos fürdő, teljes gépészettel ellátott egyedi konyhabútor, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakok, légkondicionáló és erkély teszi otthonossá az ingatlant. A tárolást az előszobában beépített szekrény segíti. Kimagasló infrastruktúrával rendelkező, a történelmi belváros közvetlen közelében elhelyezkedő lakás, a legjobb választás! Befektetésre is rendkívül ideális, elhelyezkedése, mérete és elosztása miatt a legkeresettebb az év bármely szakában, erre már semmit sem kell költenie! […] A hatalmas, ablakokon beáradó fény rendkívül világossá teszi a nappalit, mely ideális helyszíne a kikapcsolódásnak, az innét nyíló erkély egész évben a reggeli kávézás vagy a baráti együttlétek kiegészített, hangulatos helyszíne is lehet.”

01

01a

01b

02

02a

03

04

05

06a

További részletek, alaprajzok és rengeteg fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!