Amikor nem csak a lakás, de az épület is különleges: ingatlan a Kristóf téren!

Amikor nem csak a lakás, de az épület is különleges: ingatlan a Kristóf téren!

Az V. kerületben nem nehéz impozáns luxus otthonokra lelni. Sőt, az épületek között is bőven akad különlegesség. A most következő “együttállás” azonban jó eséllyel tényleg kimeríti a ritkaság fogalmát a Kristóf téren!

 

A Kristóf téren kínált lakásról

 

 

“Budapest egyik leggyönyörűbb, történelmi múlttal rendelkező sétálóutcájának, a Váci utcának a közvetlen szomszédságában, különleges és kivételes adottságokkal rendelkező, elbűvölő ingatlant kínálunk eladásra a Kristóf téren. Az ingatlan tágas, 131 nm-es alapterülete idézi a régi nagypolgári hangulatot, amit mai, modern és exkluzív stílussal ötvöz. 

A hely adottságait és a neves belsőépítész által megkomponált, exkluzív kialakítását, valamint az igényes beépített gépeket és beépített bútorokat tekintve, egészen különleges, magas minőségű lakásról van szó a Kristóf téren.

Hatalmas, napfényes nappali-amerikai konyhával, kellemes méretű, különleges elrendezésű hálószobával – melyhez egy üvegfallal elválasztott fürdőszoba is tartozik -, igazán pazar gardrobe szekrénnyel – ami minden Nő álma –, vendég/dolgozó szobával, valamint vendég wc és fürdő, illetve háztartási helyiséggel büszkélkedhet a lakás. […] Az elbűvölő és szemet gyönyörködtető szökőkutas Kristóf téren találjuk az 1912-ben szecessziós stílusban épült, ötemeletes egykori Kutnewszky üzlet- és bérházat – Kristóf tér 6. -, melyet Kőrössy Albert Kálmán Kiss Gézával közösen tervezett. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?