Álom luxuskivitelben, Halászetelken

Álom luxuskivitelben, Halászetelken

A Halásztelken, csendes, aszfaltozott utcában elhelyezkedő dupla utcafrontos, 925m2-es összközműves telken található. Az újszerű állapotú, szinteltolásos, 5 hálószobás családi ház ára 210 millió forint. Lássuk a medvét! Mármint a házat…

 

A Halásztelken kínált házról

A méretes kertben pedig akár nagyobb kerti partit is tarthat leendő Tulajdonosa! A 2006-ban tégla falazattal épült 5 hálószobás, duplakomfortos ház 2021-ben teljes felújításon esett át, így a 2022-es elvárások szerint is modernnek számít! A kiváló állapotú, Halásztelken álló ingatlan remek elosztású és igényesen komfortosított. A beépített szekrényeken kívül a többi bútor is egyedileg tervezett és megállapodás tárgyát képezi.

A bejárati ajtó mellett a fűthető garázsból is bejuthatunk a házba, az innen nyíló háztartási- és kazán helyiségen kívül 2 hálószoba(az egyik terasz kapcsolatos), sarokkádas fürdőszoba, vendég WC, gardrób, konyhából nyíló kamra és a tágas, napfényes 65m2-es amerikai konyhás nappali a fedett terasz kapcsolattal. A félemeleten egy erkélyes hálószoba és fürdőszoba+WC található. Az emeleten további két tágas hálószoba és egy tároló lett kialakítva. A kert füvesített, locsolórendszerrel öntözhető. Hörmann elektromos kapun megközelíthető a Halásztelken álló ingatlan mindkét utcáról. Továbbá egy villannyal is ellátott lemezgarázs, kerti bográcsozó, grillező, kétállásos fedett autóbeálló a másik utcafrontról, a garázs felőli utcafronton további autókkal lehet parkolni a murva kaviccsal borított utcai felhajtón.

Elektromos redőny a nappaliban és a teraszkapcsolatos hálószobában, szúnyogháló és redőny felszerelve minden ablakra, klimatizált és gyors internet eléréssel kiépítve minden szoba, a konyhában beépített Bosch és Whirlpool gépek, új kazán…

További fotók a Halásztelken kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?