Ilyen lesz a jövő 298 milliós luxus otthona a Gellérthegyen!

Ilyen lesz a jövő 298 milliós luxus otthona a Gellérthegyen!

Bár még nincs kész, a XI. kerületi, Gellérthegyen kínált szépség már most ígéretesnek tűnik. Nézzen szét velünk az impozáns helyszín új, modern gyöngyszemében!

 

A Gellérthegyen kínált szépségről

“Elegáns, luxus lakások kiemelkedő műszaki tartalommal eladók! Átadás előtt álló építkezés! A nagy gonddal tervezett, prémium minőségben kivitelezett, 8 lakásos projekt azzal a céllal épül, hogy kényelmes, modern, luxus életkörülményeket biztosítson egy gyönyörű, panorámás természeti környezetben. Minden szinten 2 lakás készül a legmodernebb műszaki technológiák felhasználásával, a XXI. század építészeti elvárásainak megfelelő külső megjelenéssel. 

[…] A hirdetett belső 2 szintes, 123 m2-es ingatlan (F2 lakás) 83,9 m2-es földszinti részének helyiségei: amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, gardrób, fürdő, WC, előtér, lépcső.10,47 m2 fedett és 12,13 m2 nyitott terasz A lakáshoz a kert szinten tartozik még ( 38,63 m2 ) 2 hálószoba, fürdő és előtér, 2,88 m2 fedett és 2,55 m2 nyitott terasz. Ez a lakrész külön bejáratúvá tehető, így 2 lakásként is használható. […]”

További fotók az eladó szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?