“Álom lakás luxus kivitelben” a Széchenyi fürdőnél, 142 millióért!

“Álom lakás luxus kivitelben” a Széchenyi fürdőnél, 142 millióért!

A Bauhaus jellegű villa épületben található, 129 nm-es ingatlan igazi gyöngyszem a piacon. Ön mit kezdene egy ilyen otthonnal? Modernizálná, vagy csak kipofozná az eredeti dizájnt? Sok-sok fotó, hogy könnyebb legyen válaszolni…

ÁLOM LAKÁS LUXUS KIVITELBEN ELADÓ A DIPLOMATA NEGYEDBEN! VÁROSLIGETI FASORON KÍNÁLJUK MEGVÉTELRE EZT A SCHMITTERER JENŐ ÁLTAL TERVEZETT BAU HAUS JELLEGŰ VILLA ÉPÜLETBEN LÉVŐ 129 M2-ES KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTÚ OTTHONT.

01

01a

01b

02

Az ingatlan harmonikusan illeszkedik a Városligeti fasor hangulatába. A ház megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megoldható. Parkolás zárt parkosított udvarban megoldott. A társasház rendezett nyugodt lakóközösségű. Az egyedi belsőépítész által megtervezett 4 szobás 3 erkélyes nagypolgári lakás elosztása kiváló, minőségi burkolatokkal, egyedi nyílászárókkal kialakított belsőhöz harmonizáló berendezés társul. A teljes berendezés és a beépített gépek a vételár részét képezik.
A duplakomfortos kényelmes otthon jól belakható. Külön nyíló háló szobák, nappali és étkező valamint a tágas felszerelt konyha biztosítja az új lakók kényelmét. A fűtés kiegészítésére biokandalló lett beépítve, a hűtésről klíma gondoskodik. Extrák a luxusérzéshez: kamera a bejárat előtt a lakás riasztóval felszerelt. Környék minden szempontból jól ellátott és biztonságos, mivel számos nagykövetség van a fasoron és az egész utca bekamerázott.Közelben a Városliget számos látványossága a teljesség igénye nélkül: Széchenyi Gyógyfürdő, Állatkert, múzeumok, éttermek…”

02a

03

04

05

További képek és részletek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!