A hét ingatlana: vakítóan fehér lakás a Városliget közelében

A hét ingatlana: vakítóan fehér lakás a Városliget közelében

Az alábbi, 49 nm-es budapesti lakás valamelyest kilóg a sorozatunkból. Egy érdekes, hirdetési trükk miatt azonban mindenképp meg akartuk mutatni. Meg persze érdekes lenne tudni, vajon önök szerint élhető-e egy ilyen tér?

A VII.kerület kedvelt részén, a Városliget közelében, kínálnak eladásra egy újszerű, 47 nm-es, két szobás, napos, klímás, erkélyes lakást.

A hirdetés szövege alapján az ingatlant egyedi, design beépített bútorok, gépesített konyhabútorzat, dísz téglafal teszik még otthonosabbá. A ház egyébként 2008-ban épült, liftes, rendezett lakóközösséggel várja az új tulajdonost.

feh

A képek magukért beszélnek. Minket azonban egy fontos dolog fogott meg a fotókon, amelyről korábban már szót ejtettünk, a hirdetésekben azonban nyomát sem látni ennek az “iskolának”:

ha megfigyelik, sehol nem látni személyes tárgyakat!

A fehér színt semmi nem töri meg, se egy könyv, se egy ruhadarab. A lakás tehát nyilván nem így néz ki “használatban”. Azonban az, hogy milyen színekkel és formákkal töltik meg, már az érdeklődő ízlésére és fantáziájára van bízva.

feh3

Vannak olyan vásárlók, akik szeretik a készterméket látni. Sokan azonban pont amiatt tántorodnak el egy-egy jó lehetőségtől, hogy nem tudják belelátni az adott ingatlanba a saját személyes tárgyaikat, bútoraikat. 

Nos, a bútorozással itt talán már nem kell törődni. De a színes albumok, csecsebecsék és növények talán már odaképzelhetőek a vakítóan fehér térbe.

feh1

feh2

feh4

Még az alaprajz is fehér…feh5

További információk a lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!