A hét ingatlana: modern villa a III. kerületben, mustársárga konyhaszigettel

A hét ingatlana: modern villa a III. kerületben, mustársárga konyhaszigettel

A Táborhegy nyuglamas zöldövezetéven eladó egy 1540 nm-es intim kertben álló modern, családi villa. A berendezés alapján a jelenlegi tulajdonosok nem vetik meg az antik holmikat sem, betekintést nyújtva így a régi és az új keverékébe. Jöjjön egy 320 milliós ingatlan, 15 fotón!
“III. Kerület hegyvidéki részén, utcától elzárt, nagyméretű kertben, kétszintes, egyedi megjelenésű modern villa eladó. A házban a természetes anyagok dominálnak, mészkő, olasz Gres-lapok és fa. Nagyméretű ablakfelületei nemcsak a napfény beáramlását teszik lehetővé, de állandó kapcsolatot biztosítanak a házat körülölelő kerttel.
A nyílászárókon úgy helyezték el az árnyékolókat, hogy azok a téli napfényt teljesen, míg a nyárit csak kis mértékben engedjék be a lakásba.

9787403-4
Impozáns nappalija kétszeres belmagasságú, szép látványt nyújt a galérián elhelyezett olvasósarokban üldögélve. Szeparált szülői lakrész van a földszinten, benne tágas hálószoba, fürdőszoba és gardróbszoba. Az emeleten három további szoba van saját fürdőszobával. Felszerelt hangulatos konyha, egyedi kandalló, klíma, borospince, 3 állásos külön garázs, esővízgyűjtő ciszterna, 5×10 méteres kerti medence légcserélővel fűtve. Energetikai besorolása: “A”
British School közelsége és a kiváló infrastruktúra miatt befektetésre is ajánlott.”

9787403-3

9787403-6

9787403-7

9787403-9
Részletek és további számos, szemet gyönyörködtető kép az ingatlanbazar.hu oldalán!