395 millióért eladó Magyarország legszebb uradalmi présháza!

395 millióért eladó Magyarország legszebb uradalmi présháza!

Az egykori Grassalkovich uradalmi présház Gödöllőn új tulajdonosát keresi. A méretek, a történelmi múlt és a műemléki besorolás fényében az ár egészen barátságosnak tűnik…

 

A Grassalkovich présházról

“A Grassalkovich uradalmi présház barokk stílusban épült a XVIII. század második felében. Gödöllő belterületén található, a Grassalkovich kastélytól alig 3 km-re. A közel 13 ezer nm-es birtokon 792 nm-es, téglaépítésű – MŰEMLÉK besorolású(!) – épület található. Az alatta húzódó – bányatechnológiával készült – 1028 nm-es alapterületű, 5 m széles, 3 m magas és 122 m hosszú, U alakú, téglával kirakott gyönyörű boltíves pince található, ami egy 50 nm-es terembe vezet. A présház épülete L alakú két szárnya egy kisebb udvart fog közre. A ház emelete az uraság és vendégeik pihenőhelyéül épült, az egyik szobában ma is áll egy gazdagon tagolt, szép kőkeretű kandalló. Az épület tetőszerkezetének felújítása megtörtént, további munkálatok az új tulajdonosra várnak.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?