Szó szerint ínycsiklandó egy Békésszentandráson kínált, 149 milliós ház hirdetése!

Szó szerint ínycsiklandó egy Békésszentandráson kínált, 149 milliós ház hirdetése!

A szemérmes ingatlanhirdetésből csak a csodás, eladó, Békésszentandráson álló ház külsejéről tudunk meg valamicskét. A belső terek rejtve maradnak a kíváncsi tekintetek elől. Annál több hangulatos és szó szerint ínycsiklandó kép került be a hirdetés albumába sajt, kolbász és tájfotó témában. A pszichológia működik, a nyálelválasztásunk beindult, az ajánlat pedig erősen piszkálja a fantáziánkat…

A Békésszentandráson álló vendégházról

 

“Sajátrészre készült és évekig gondosan üzemeltetett vendégház keresi új, lelkiismeretes tulajdonosait Békésszentandráson. Akik hasonlóan megtalálják az üzleten kívül a ház adta nyugalmat és azt a csodálatos életérzést, amit biztosít tulajdonosainak is. Stílusosan berendezett szobákkal, 2 vízpartra néző terasszal, pazar kilátással, és sok-sok apró, de fontos extrával. A ház kiváló állapotú, rendszeresen karbantartott és minden vendégigényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik.

Ténylegesen a nyugalom szigete, ahol a kiszolgálás 5 csillagos. Festői környezetben számos programot ígérő mesebeli házikóval. Hajókirándulás, állatkert, vízparti romantika, kézműves sörfőzde. Helyek és programok, amiket vétek lenne kihagyni. Az úticélok mindegyike autóval és biciklivel is könnyen és gyorsan elérhető a vendégháztól. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!