2,9 milliárdos lakás a Lipótvárosban: jöhet?

2,9 milliárdos lakás a Lipótvárosban: jöhet?

156 négyzetméteres, erkélyes és teljesen felújított lakást kínálnak a Lipótvárosban eladásra. Az ár a nyitóoldal tanúsága szerint 2,9 milliárd forint. A hirdetés szövegében viszont már máshol található a vessző az árban. Íme egy gyakori húzás ingatlanok kapcsán!

 

A Lipótvárosban kínált szépségről

 

“V. kerület Lipótvárosban, a Margit híd és Nyugati tér közelében erkélyes Luxus lakás eladó! A valóságban 156 nm-es erkélyes teljesen felújított 2.emeleti mai modern igényeknek otthont adó 4 szobás lakás a klasszikus polgári környezetben liftes épületben eladó. A magas minőségben felújított ingatlan rendkívül jó elrendezésű, ahol egy hatalmas (közel 60nm-es) amerikai konyhás nappali 3 hálószoba,3 fürdő + egy szauna került kialakításra.

A felújítás alkalmával az egész lakás felújították gépészeti és esztétikai felújítást is beleértve. Minden új, korszerű, hang és hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a szomszéddal határolt falakat is hangszigetelték. A Lipótvárosban kínált lakás összes helyiségét egyedileg ide tervezett burkolatokkal rendezték be. Az otthon melegét gáz cirkón keresztül fal illetve padlófűtés biztosítja, melyet helyiségeként mobil termosztáton keresztül szabályozhatunk. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet az exkluzív megjelenésű klíma biztosítja. Mindez kulcsrakész állapotban I.á:289,9MillióHUF”

További részletek és fotók a Lipótvárosban található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?