Pilis: 20 millió alatt is van szuper ház a Monori kistérségben!

Pilis: 20 millió alatt is van szuper ház a Monori kistérségben!

Budapest közelében, Pest megye Monori kistérségében, Pilis városában eladó egy hangulatos, jó állapotú családi ház. Az ár 19,9 millió forint. És persze telek is van…

 

A Pilis területén kínált házról

 

“Pilis városközponti részén eladó sorba került egy 555 m2-es telken lévő, 70 m2-es, vegyes falazatú önálló családi ház. Az ingatlan verandás, 2 szobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, plusz egy kis műhelyből áll. A ház fűtése padlófűtés, mely gáz cirkó berendezés segítségével lett megoldva, az ingatlan összközműves. Az udvaron fúrt kút található.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?