16 nm-es és összkomfortos: Mi az? Egy angyalföldi szuper lakás!

16 nm-es és összkomfortos: Mi az? Egy angyalföldi szuper lakás!

Sajnos a hirdetésből nem derül ki, melyik emeleten található a kis lakás. Mindenesetre mind az angyalföldi helyszín, mind maga a mini-ingatlan jól fest a képek alapján. Lássuk, mi és hogyan fér el 16 nm-es!

 

“Eladó a XIII. kerületben, Angyalföldön, egy 16 nm-es, 1 szobás, déli tájolású, udvarra néző, összkomfortos, egyben wc – fürdős, konvektoros fűtésű lakás. A lakás teljes felújításon esett át: 10 évvel ezelőtt a víz- és villanyvezetékek, burkolatok, és szaniterek cseréje megtörtént, 2 éve pedig kapott egy új konyhabútort és bejárati ajtót. Belmagassága miatt akár galéria kialakítására is van lehetőség. 

 

A fűtést gazkonvektor biztosítja. A 16 nm-es lakás társasházát rendezett, barátságos lakók jellemzik. Közös költség 4 000 Ft/hó. Lokációja nagyon jó, a 20, 30-as busz a Keleti pályaudvar felé 3 perc, a 14-es villamos megálló pár percre található, ezzel a Lehel tér 15 perc alatt elérhető .[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?