Erkély és panoráma Naphegyen, a “kimondhatatlan” nevű Kosciuszkó Tádé utcában

Erkély és panoráma Naphegyen, a “kimondhatatlan” nevű Kosciuszkó Tádé utcában

Sokak számára gondot okoz a Kosciuszkó Tádé név kiejtése. Nem meglepő, hiszen, ki tudja, miért az eredeti lengyel helyesírás keveredik benne a magyar hangzókkal. Hogy könnyebb legyen a szuper, 80 nm-es, eladó otthonról diskurálni, segítünk! A helyes kiejtés, magyar fonetikával: koscsuskó. Ha ez megvolt, irány a 80 milliós lakás fotóalbuma!

“Naphegy közvetlen szomszédságában, a Kosciuszkó Tádé utcában, liftes társasházban kínálok megvételre az 5. emelet legfelső szintjén, tágas, nagy terekkel rendelkező, napfényes, szellős tetőtéri ingatlant. Ezen a szinten ez az egy lakás található, ezért az új tulajdonos teljesen elszeparáltan használhatja ezt a szintet, így egy teljesen intim környezetben helyezkedik el az ingatlan. A lakás nyugati fekvésű, amerikai konyhás nappali+ 2 szobás, panorámás erkéllyel, saját tárolóval rendelkező. A lakás, költözhető, jó állapotban van, de igény, ízlés szerint a mai elvárásnak, trendnek megfelelően, kevés költséggel könnyedén átépíthető, alakítható. Az ingatlan fűtését gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadókkal, kéménybélelés megtörtént, vízórával rendelkező. 

 

A Kosciuszkó Tádé utca kiváló Lokációval rendelkezik, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség pár perc sétára. Tulajdoni viszonyok rendezettek., tehermentes ingatlan. A Társasházban kulcsos lifttel lehet feljutni a 4.emeletig, onnan egy ablakos világos lépcsőházban megyünk az 5.emeletre (nem cseléd lépcsős).A lakást ajánlom családoknak, pároknak, de az ingatlan adottságai és elhelyezkedése tekintetében bármilyen célra megfelelő. Közös költség: 15 600-Ft, rezsiköltsége kedvező.. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Kosciuszkó Tádé utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?